1. Hem
  2. Kundtjänst
  3. Vanliga Frågor

Vanliga Frågor

Skydd.com erbjuder dig

Vad kan vi erbjuda dig?
•  Fri frakt över 1000:-
•  Leverans inom 24 timmar*
•  Lägsta ordergräns 0:-
•  100-tals modeller handskar
•  Produkter från marknadsledande varumärken
*gäller endast lagerförda artiklar

Vår kundservice på Skydd.com besvarar alla mail på helgfria vardagar och vi försöker alltid svara inom 24 timmar.

Du är alltid välkommen att kontakta oss!

Får både företag och privatpersoner handla på Skydd.com

Alla är välkomna att handla av oss oavsett om köpet görs av ett företag eller en privatperson.

Jag har problem med att logga in?

Kontrollera dina användaruppgifter. Om du har glömt ditt lösenord så kan du återställa det genom att klicka på länken ”Glömt lösenordet? ”.

Du fyller enkelt i din e-postadress så skickas en länk till dig för att återställa lösenordet.

Har du problem eller frågor kan du även mail till info@skydd.com så hjälper vi dig.

Hur ändrar jag mitt lösenord?

När du loggat in med dina användaruppgifter så hittar du din profil högst upp på sidan. Här hittar du även alla inställningar som du kan göra för ditt konto. 

Hur kontaktar jag er?

Vi på Skydd.com har som mål att så snabbt som möjligt besvara dina frågor. Du kan antingen maila till oss eller använda vårt kontaktformulär för att kontakta oss. Vi har som mål att besvara din fråga inom 24 timmar.

Klicka här för att kontakta oss

Hur vet jag att mitt köp är genomfört?

Varje gång du utför ett köp på Skydd.com så skickas en orderbekräftelse till den e-postadress som du har angivit. Detta sker per automatik och skickas till dig så fort köpet är genomfört.

När kommer mina produkter?

Om produkten/produkterna finns i lager när du lägger din beställning och köpet görs innan klockan 12.00 skickas paketet samma dag, vilket i de flesta fall innebär att du har produkterna hos dig inom 24 timmar. Detta om inte delleverans eller annat avtalats.

Beställningsvaror måste först ankomma till vårt lager. Den normala tiden för detta indikeras på produktens sida. Så fort vi får in produkten skickar vi iväg den samma dag, förutsatt att leveransen till oss skett innan klockan 12:00.

Dina produkter  packas och skickas iväg så fort vi har behandlat din order. Därefter får du en leveransbekräftelse skickad till den e-post adress som du har angivit i ditt kundkonto. Sändningsnumret i denna bekräftelse kan du sedan använda för att spåra din försändelse. Har du skapat ett konto hos oss så kan du logga in, gå in på din profil och spåra leveranser för samtliga ordrar du har lagt hos oss i din köphistorik.

Mitt paket är skadat, vad gör jag?

Allt gods som lämnar vårt lager är försäkrat så om ditt paket skulle skadas under transporten så kan du få hjälp. Det viktiga för dig som kund är att du anmäler skadan så fort den upptäcks. Det bästa är om skadan kan påvisas redan vid mottagandet av paketet. Skador på ytterkartong alternativt emballage ska du anmärka direkt på fraktsedeln samt göra en reklamation till transportören. Sedan kontaktar du oss på info@skydd.com och anmäler skadan till oss.

Hur skickar jag tillbaka produkter till er?

Om du behöver skicka tillbaka en vara på grund av skada eller annan anledning så laddar du ner vårt formulär för returunderlag.

Klicka här för att ladda ner Skydd.com returformulär

Fyll i detta formulär (instruktioner finns i formuläret), spara sedan det ifyllda formuläret och skicka det med e-post till info@skydd.com

Hur hanteras mina personuppgifter?

Skydd.com värnar om kundens integritet och följer Svensk lagstiftning, bland annat personuppgiftslagen men även god sed enligt Internationella Handelskammarens regler.

Skydd.com är ansvarig för behandlingen av alla personuppgifter, så som namn, adress, e-postadress som du som kund lämnar till oss. Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part. Dina personuppgifter behandlas för att kunna administrera dina inköp och i eget marknadsföringssyfte. Du kan när som helst ändra dina uppgifter genom att logga in på vår webbsida med det användarnamn och lösenord du du fått via e-post. 

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy, klicka här.

Vart vänder jag mig med kritik och kommentarer?

Hjälp oss att förbättras!
Våra kunders kommentarer och åsikter är något vi värderar mycket högt. Tiden du lägger på att berätta för oss vad du tycker är ovärderligt i vår utveckling av såväl e-handeln, våra produkter samt våra tjänster.

För att ge oss feedback klicka här

Var hittar jag min orderhistorik?

Du måste först ha ett konto hos oss, logga in med ditt användarnamn och lösenord. Därfter så klickar du på ditt namn högst upp på sidan.

Orderhistoriken visas under länken köphistorik. All orderhistorik visas, vare sig du har ringt in din order eller beställt på nätet.